Babycadeautjes

Muziekdoosjes

Als eerste in de rij van muziekdoosjes was daar het witte schaap. En als er één schaap over de dam is… volgen er meer. Zo kwamen de koe, het paard, het varken en de geit tevoorschijn. Maar wat loopt er nog meer rond op het boerenerf van Mir on the Moon? Inderdaad, honden en katten. De poes gluurt naar de goudvis in de vijver en de hond naar de mooie zwaan in de boerensloot. En daarachter, in de moestuin… zit het ondeugende konijn. In de verte hoor je ook nog het geroep van de uil in het bos.

Wagenspanners

De hippe wagenspanners van Mir on the Moon geven elke kinderwagen een vrolijk accent.

Speenkoorden

De speenkoorden van Mir on the Moon zijn allemaal uniek. Met vrolijk gekleurd borduurgaren toveren wij gestileerde figuurtjes op de speenkoorden. Met een lintje en een clip zit het speentje veilig vast op de kleding. Naast de geborduurde versie is er ook een speenkoord met de ooievaar. Wie anders brengt de kleintjes ter wereld? En als je dan het oehoe-geroep hoort, dan doet dat die vrolijke uil op het speenkoord met een flockprint. Die frisse, vrolijke kleuren springen direct in het oog.

Kraamcadeaus en specials

Alle originele babycadeautjes van Mir on the Moon zijn zeer geschikt als kraamcadeau. Want wat is nou leuker bij een bedritueel, dan dat je elke avond aan zo’n guitig muziekdoosje mag trekken?

Als je een eigen ontwerp in vilt wilt, neem dan contact met ons op. Mir on the Moon wordt graag uitgedaagd om iets leuks voor jouw gelegenheid te maken. Bijvoorbeeld bij een babyshower of een kraamfeest. Maar je kunt nog voor veel meer dingen bij ons terecht. Meld het en wij maken het!