Pinguïn aan land

21 januari 2015

Begin januari is een Zuidpoolpinguin aangespoeld op het Nederlandse (Noordelijk halfrond) strand . Het muziekdoosje heeft het zoute zeewater wonderbaarlijk overleefd. Na deze verre reis heeft hij uiteindelijk zijn plekje gevonden op de website van Mir on the Moon.

muziekdoos-pinguin


Website live!

13 augustus 2014

Ja eindelijk… daar is-ie dan! De nieuwe website…! Na maanden zweten, proberen en opnieuw proberen, veranderen, verbeteren is die opeens klaar. Struin lekker rond en hopelijk verdwaal je niet. Laat maar horen wat je ervan vindt. Dan zetten we nog de puntjes op de i.

Website


Volop kleurkeuze in wagenspanners

30 juli 2014

Omdat we veel vraag hebben gehad naar een kleurrijke wagenspanner, hebben we een super vrolijke noot toegevoegd aan onze serie wagenspanners. Daarom vanaf nu ook een knal oranje/gele wagenspanner in ons assortiment. Hij past qua afmeting en kwaliteit in het rijtje van de overige wagenspanners.

wagenspanner-oranje


Hello!

30 juli 2014

Hi folks, ik word hopelijk het nieuwe muziekdoosje van Mir on the Moon. Als pinguïn pas ik niet direct in het rijtje van boerderijbeesten die mijn scheppers eerder hebben gemaakt. Hopelijk ben ik de eerste in een rij van exotische dieren van all over the world. See you!

Muziekbeest pinguin

Muziekbeest pinguin

Muziekbeest pinguin

Muziekbeest pinguin